به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، علیرضا شاهمیرزایی با اشاره به اینکه فروش دیجیتال 1.2 هزار هزار میلیارد تومانی سال گذشته ، گفت: پیشبینی میشود این رقم در سال جاری به 1.3 هزار هزار میلیارد تومان برسد که 17 درصد از کل فروش در روشهای مختلف با 7 هزار هزار میلیارد تومان را شامل میشود. 97 درصد این کسب و کارها با پلتفرم های داخلی انجام میشود.
وی افزود: تجارت الکترونیک از کل تجارت به 3 درصد رسیده و لازم است اینترنت بینالملل اختصاص و پلتفرمهای داخلی تقویت شود. شبکههای خارجی هم باید باشند تا انحصار نباشد. 80 درصد کسب و کارهای ایرانی در شبکههای اجتماعی هستند و بعضاً در قالب مکمل همچون تبلیغات از آن استفاده میکنند.
این مقام مسئول ادامه داد: قیمت کالاها و خدمات وابسته به عرضه و تقاضا است و سیاست دستوری نمیتواند در این حوزه نقشی داشته باشد. وقتی ارز 4200 تومانی حذف شد برخی کالاها 4 تا 5 برابر امکان افزایش قیمت داشتند. بنابراین در این حیطه ورود دولت و قیمت گذاری بدیهی بود. بسیاری از کالاهای صنعتی وارد بورس کالا شدند و با وجود نوسان نرخ دلار، قیمت ها کنترل شد.
شاهمیرزایی گفت: به عنوان مثال قبلاً قیمت سیمان و فلزات به شدت از دلار و مواردی همچون گاز تأثیر زیادی میگرفت اما در این یک سال نوسانات قیمتی این دو بخش کنترل شد. بنابراین عرضه اجباری محصولات با قیمت دستوری در بورس کالا به هیچ وجه وجود نداشته و این مسئله با قانون بورس در تناقض است.